OPLEV

ItaloBrothers

Torsdag

Over én milliard streams alene på Spotify, multi-platinpriser i flere lande, udsolgte shows over hele verden. Der er sandsynligvis ikke mange tyske kunstnere, der kan se tilbage på en sådan succeshistorie. Det kan ItaloBrothers.

Selv efter 17 år bliver de stadig ikke trætte af at tilføje flere kapitler til denne historie. Med “Stamp on the Ground”, “Summer Air” og “My Life is a Party” har ItaloBrothers opnået verdensomspændende succes, og har for nylig scoret hits som “Down For The Ride”. Men lad os være ærlige – hvem ville have turdet forudsige en sådan karriere i 2005. Hvis det, Kristian “Kris” Sandberg, Zacharias “Zachi” Adrian og sanger Mathias “Matze” Metten, fortæller os, er sandt, så startede det hele som en slags “sjovt projekt” i 2005. Men hvad der blev født der i en lille, røgfyldt kælder i den rolige by Nordhorn i Niedersachsen, blev hurtigt til en verdensomspændende succes.

Med “Stamp on the Ground” landede gruppen et verdenshit i 2009. Dansenummeret bragte dem ikke kun forskellige platinpriser, hitliste succeser og forbløffende høje streaming- og kliknumre. I de følgende år tog det dem også rundt om hele kloden, ind i verdens klubber og foran utallige mennesker, der dansede til deres drivende beats.

Følg ItaloBrothers

andre artister du kan glæde dig til
Tilmeld vores Nyhedsbrev

og få besked 12 timer før alle andre når vi annoncerer årets kunstnere!