OPLEV

Venus

Torsdag

Vi vil her gerne præsentere vores vilde 80’er powerband Venus, der rejser landet tyndt med fortolkninger af de største danske divaer i et forrygende musikalsk show, der blandt andet har rundet Bakken, Vig Festival, Køge Festuge i det forgangne år, ligesom vi i en årrække har været husband på Old Irish’ store spillested på Rialto Teatret på Frederiksberg.

Vi har udviklet et 80’er koncert-show med kæmpe appel til mange aldre og generationer, derfor satser vi også på de større og regionale spillesteder, fordi vi kan mærke, hvordan 80-er-poppen også har fået tag i de unge musikere og koncertgæster.

Og Venus har alt det gode, fra Anne, Sanne og Lis, over Dodo og Rockazino til OneTwo, Ray Dee Ohh og Tøsedrengene.

Hele paletten leveret af super rutinerede musikere og sangere, der også tør præsentere publikum for egne versioner af de mest legendariske 80’er hits.

Venus har blandt andet med opbakning og accept fra Dieters Lieder udgivet en ny og mere rocket version af klassikeren Dig & Mig, som har fået rigtig gode anmeldelser – find versionen i linket herunder.

Bandets absolutte trumfkort er forsanger Sandra Profitlich, der leverer en af landets bedste vokaler og fortolker de store stjerner med ægthed og power.

I år har bandet også bygget en hyldest til Tina Turner ind i et show, der med garanti giver publikum ømme ben og glade smil.

Vi tilbyder den store 80’er fest i det gennemført koncept – på det allerhøjeste musikalske niveau.

SÅDAN LYDER VI:

Køge hyldest til Bimmer.MOV

BANDETS MEDLEMMER:

Sandra Profitlich: Det er en af rock- og popscenens største vokalister, der fører an i Venus og ubesværet fortolker de store divaer med en kraft og intensitet både i stemme og performance, der er de færreste forundt. Når hun ikke selv tager fronten er hun en flittigt benyttet korsanger i andre bands, ikke mindst i Bruce Springsteen coverbandet E Street Jam.

På keyboard: Erik Pape, bandets rutinerede kapelmester, der både spiller blues, jazz og pop, blandt andet som fast medlem af Gas’n Roll og Bluesbandet Green House Rhythm and Blues band.

På guitar: Martin Stender, der selv har spillet med Lis Sørensen og News og også er fast guitarist hos Mirian Mandipira & The Soul Family.

På bas: Daniel Kristiansson, flittigt benyttet svensk superbassist, der blandt andet spiller i Thorbjørn Thorslunds Orkester, E Street Jam og Power og Love.

På trommer: Michael Olsen, rytmisk rorgænger og fast medlem af blandt andre E Street Jam, Thorbjørn Thorslunds Orkester og Power Of Love.

På saxofon og percussion: Christian Hermansen som også spiller Sax og percussion i E-Street Jam og i Thorbjørn Thorslunds orkester.

Kor: Sarah Friese og Sarah Simonsen, der leverer korharmonier så englene synger.

andre artister du kan glæde dig til
Vinderne

Fra andeløbet kan ses her 🧡

Torsdag 1 September kl 20.30 – 21.45

Electrick guitars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Torsdag 1 September kl 18.00 – 19.15

A rush of coldplay

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.