Læs infobrev 2024

Kære alle 

Så er årets vagtplaner klar til jer, i år er der kommet en ændring, så de udsendes ikke på mail som  tidligere, men i finder jeres egen vagtplan på www.Koegefestuge.dk under foreninger. 

For at få adgang til jeres forenings vagtplan bedes i oprette et log in på hjemmesiden, herefter  modtages et password så i få adgang.  

Følg nedenstående instruks

www.koegefestuge.dk og find og klik på din forening og tast derefter din unikke kode.

Er der problemer med hensyn til oprettelse mm. kontakt June på Mail: june@koegefestuge.dk

Opdateret ændringer samt ekstra ledige vagter, vil også ligge her så man kan byde ind. 

Vagtplanen vil se ud som i kender den, og den vil være online opdateret hele tiden, sker der en ændring  vil i modtage en mail på der lavet en rettelse. Derfor er det super vigtigt at jeres mailadresser er korrekte, ellers for i ikke informationer om evt  rettelser.  På hjemmesiden vil der også ligge opdateret arbejdsbeskrivelser, informationer mm. 

Det er vigtigt at man har læst sin vagtbeskrivelse inden man ankommer til festugen, der vil derudover  også i år være breafing, af alle typer af vagter. Dette foregår i frivilligheds teltet når man ankommer. Her  vil der også være mulighed for at få en kop kaffe og sidde og spise sin mad når der er mulighed for det,  dette aftaler man selv på vagten.  

Grundet det nye setup med betaling i år er der armbånd til ALLE, derfor skal du som  foreningsrepræsentant melde tilbage til Line på mail: Line@koegefestuge.dk hvor mange armbånd i  skal bruge. Man skal lægge min 5-6 timer pr vagt pr person. Husk personen ALTID skal være over 18 år. 

Armbåndene udleveres til dig som foreningsrepræsentant. Nærmere info kommer herom Vi glæder os til endnu et godt samarbejde igen i år. 

Bedste hilsner 

June Svendsen M: june@koegefestuge.dk T: 51365112

Line Nielsen M: Line@koegefestuge.dk T: 29295254