Adgang

Da Køge Festuge afholdes på Køge Torv og er GRATIS for alle, er der derfor fri adgang til festområderne.
Der vil dog være kontrol ved indgangene til torvet, hvor du blandt andet vil blive kontrolleret for om du medbringer egne drikkevarer, hvilket ikke er tilladt under Køge Festuge.

Drikkevarer og priser

Det er muligt at købe drikkevarer mange steder på Køge Torv. Øl-vognene på pladsen er sat op af Køge Festuge. Du støtter derfor festugen ved at købe din drikkelse dér.

Førstehjælp

Der vil være nødvendig hjælp på Køge Torv under hele festugen. Beredskabet holder til i det nord-vestlige hjørne af Køge Torv.

Handicappede

Køge Festuge afholdes på og omrking Køge Torv. Køge er en gammel by, så man skal være klar over at der er mange brosten på og omkring torvet.
Køge Festuge ønsker at skaber gode forhold for fysisk handicappede, så serviceniveauet kommer tættere på en ligeværdig behandling. Foruden handicaptoiletter og handicapområde (fra torsdag), er der også mulighed for at medtage nødvendige hjælpere i handicapområdet.

Overnatning

Hvis du ønkser at overnatte i Køge under festugen, finder du her forskellige overnatningsmuligheder: Hotel Camping Vandrehjem Bed & Breakfast

Ordensreglement

  • Der vil rundere staff medarbejdere ved indfaldsvejene til Torvet, ved affaldscontainere, toiletter samt i sceneområdet.
  • Om natten vil “frivillige brandmænd” rundere på Torvet for at påse, at scene, teknisk udstyr, boder m.v. ikke lider overlast.
  • Publikum skal følge anvisninger givet af staff medarbejderne. Hvis dette ikke efterkommes, kan politiet rekvireres.
  • Enhver brug af åben ild, så som at tænde bål, anvende stearinlys, myggelys, fyrværkeri og lignende er STRENGT FORBUDT.
  • Skærpet opsyn ved toiletterne. (2,- pr. besøg – Tilfalder foreningen) Til gengæld er de pæne.

Parkering

Se kort over midtbyen her..

Politi

Der vil være politi tilstede på Køge Torv under festugen.
Der ud over kan politiet kontaktes på 1-1-4 eller 5665 1448
Politistationen i Køge
Kongsberg Allé 4
4600 Køge

Pris for adgang

Køge Festuge er en GRATIS fest for alle.
Det er festugens sponsorer der betaler for festen hele ugen. Derfor håber vi, at du vil takke vores sponsorer ved at støtte dem og deres virksomhed.

Transport

Køge ligger centralt hvad angår transport. Der er både S-toge mod København, toge til Stevns, Næstved og Roskilde, en færge til Bornholm og en masse taxaer i byen.
Læs mere om transportmulighederne her..
Køge Taxa: 5665 3535
Strøby Egede Taxa: 5626 8080

Turistinformation

På Køge Torv finder man Køge Turistbureau (Vesteragde 1, 4600 Køge).Her kan du få hjælp og gode råd til dit ophold i Køge by og kommune.
Besøg Visit Køges hjemmeside her..