ÅRETS PROGRAM

I Uge 35 – søndag d. 26/8 til lørdag d. 1/9
We haven't found any session that matches you're criteria
We haven't found any session that matches you're criteria
10:00

Børnedagen


10:00
Information følger...

14:00

Crazy Ladies


14:00
Strandgården har 8 dygtige syngepiger som vil prøve kræfter med en stor scene.

18:45

O-Man


18:45
O-Man fra Køge er klar til at lyse Køge op, med nogle lækre hip hop toner! Han har sin daglige gang i Køge, så han er virkelig på hjemmebane til Køge Festuge! Med sin producer, Big Daddy Jay, levere han top kvalitet og genneførste tekster! Big Daddy Jay, som både er hans producer, DJ og far, er trofast med på scenen, og spiller op til hip hop fest! Trommesalgeren Max Kold, kommer med og giver det fedeste dynamik, med de thighteste trommer i Danmark. Med et par anbefalinger af DRs Karrierekanonen, er O-Man i topform. Det bliver leveret 90’er hip hop, med et twist af RnB, på et sølvfad. O-Man, Big Daddy Jay og Max Kold er klar til at spille op til dans på Køge Festuge 2018!

We haven't found any session that matches you're criteria
22.45

Mads Langer


09:00

CAMPUS+ dagen


09:00 - 14:00
Sidste år blev fredagen under Køge Festuge til CAMPUS+ - de unges dag. Her dystede 2.400 elever i forskellige udfordringer og aktiviteter arrangeret af uddannelser, virksomheder og foreninger. Succesen gentages igen i år, hvor helt op til 3.000 unge i alderen 15-25 år fra hele Køge Bugt indtager gader og stræder i Køge midtby. Der er lagt op til en festlig dag med fokus på fremtidens muligheder - her er der inspiration at hente til både uddannelse og karriere, når uddannelser såvel som virksomheder viser deres fag og virke frem for alle de unge mennesker. Hvad kan jeg uddanne mig til, hvad kan jeg blive og hvor kan jeg få arbejde? Spørgsmålene er mange, og svarene… dem får du til CAMPUS+! Så kom med til en sjov, udfordrende og ikke mindst lærerig dag når CAMPUS Køge for 2. år i træk indbyder til CAMPUS+.
Where
Køge By

22.45

Queen Machine


22.45
Queen Machine... mere info på vej

18:00

Scarlet Pleasure


18:00
I efteråret, kunne man følge med i dokumentar-serien, ’Vi Er Scarlet Pleasure’ – et personligt tilbageblik, på bandets helt store gennembrud i 2016.Nu er Scarlet Pleasure endelig tilbage med nyt, og den første single i mere end et år! Og selvom at sangen hedder ’Deja-vu’, så er der langt fra tale om noget man har oplevet eller hørt før, fra den hyper-produktive og ambitiøse danske trio. ’Deja-vu’, byder nemlig på et Scarlet Pleasure, som har taget den helt til kanten, sprunget ud i det blå – og endnu engang fornyet og udfordret deres lyd og stil.”Som band, har vi opbygget en fælles DNA og måde at gøre tingene på. Men som musikere og sangskrivere, er det også vigtigt for os, at søge ud af vores comfort-zone, for at flytte på os selv, men også på lytterne,” fortæller bassist Alexander Malone. Trommeslager, Joachim Dencker, fortsætter: ”I Scarlet Pleasure, har vi leget på kryds og tværs, af flere årtiers popmusik og genrer, og vores mål er, at lave noget der står alene – hver gang! Vi er unge, og ungdommen gider ikke opleve noget, som de allerede har oplevet før, og derfor skrev vi ’Deja-vu’.”På radio, har Scarlet Pleasure, igennem de seneste tre år, markeret sig, som en absolut favorit og et af de allerstørste, nye danske navne. Sangene ’HEAT’ og senest ’Casual’, gjorde begge deres indtog på årslisterne i 2015 og 2016, mens sange, som ’Windy’ og ’Under The Palm Trees’, også har medvirket til nu, op imod, 30 millioner Scarlet Pleasure-streams, på musiktjenesterne. Det anmelderroste debut-album, ’Youth Is Wasted On The Young’, førte til bandets hidtil største sommerturné og, ligeledes anmelderroste, koncert på Roskilde Festivals Orange Scene. Bandet drager til efteråret ud med nye sange og nyt forløb.
Where
Køge Torv

22.45

Carpark North


22.45
CARPARK NORTHEt lysshow af hidtil usete dimensioner er ikke til at ignorere. Især ikke hvis det er Carpark North og deres energiske optræden, der leverer det. Og tilføjer man 14 års legendariske og nutidige hits, så får man simpelthen sommerens største brag af en rockkoncert.Carpark North er et aboslut topnavn på den danske musikscene. De er kendt og elsket for deres udadvendte og storladne liveshows, der hiver publikum ind i et inferno af lys, kuldegysninger, energi og bunkevis af hits. Publikum bliver altid efterladt med et fyldt hjerte og et slidt stemmebånd.Og Carpark North er bandet, der aldrig står stille. Hverken på scenen, hvor Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge beviser, hvorfor de er landets bedste rockband. Heller ikke på det kreative plan, hvor bandet altid udfordrer genren og til stadighed leverer nye sange, der både topper hitlisterne og viser vejen frem.På Carpark Norths 5. Studiealbum ”HOPE” er der en historie om tab, håb og livsglæde, som trænger sig på. En vigtig historie, som gerne vil fortælles. Det er en historie, der fyldte en stor del af forsanger Lau Højens liv igennem 2016. Det er en historie, som slutter juleaften, da hans mor dør af cancer.Igennem albummets 10 numre fortæller sangene i sit eget unikke sprog, om det væld af både tunge følelser og lykkelig livsglæde, som livets store begivenheder kan afføde. Med afsæt i dødens skygge, ser bandet tilbage på både lette lykkelige stunder, havarerede forhold, smukke barndomsminder og et hav af tanker, som alle sammen drejer sig om albummets store budskab: Der er altid håb og der er altid noget at leve for.For yderligere oplysninger kontakt venligst Copenhagen Music.
Where
Køge Torv