ÅRETS PROGRAM

I Uge 35 – søndag d. 26/8 til lørdag d. 1/9
09:00

Antik & Kræmmermarked


09:00 - 16:00
Som optakt til Køge Festuge 2018 afholdes der et Antik & Kræmmermarked, som arrangeres af Lions i Køge. Kom og gør en god handel! Søndag den 26. august 2018 er hele Køge Centrum bilfri for at gøre plads til det store Antik & Kræmmermarked, som er åbent fra kl. 09.00 til kl. 16.00, og hvor der er GRATIS ADGANG. På Køge Torv med de toppede brosten - Danmarks største købstadstorv - findes den største del af Antik- og Kræmmermarkedet, men også i Brogade og i Torvebyen er der boder med professionelle og private kræmmere. Børnene får igen deres eget loppemarked på områderne ved Torvebyen og C.F. Petersens Gård Det bliver et marked efter fransk forbillede, hvor folk med kræmmersjæl kan sælge alt mellem himmel og jord. Gør en god handel når kræmmerne faldbyder ting og sager, som er fundet frem fra kældre og lofter. Måske finder du koppen til mosters stel eller lige præcis det havebord, som du altid har drømt om. Naturligvis skal tørsten slukkes og sulten stilles. Det kan ske ved en af de opstillede boder eller på byens cafeer og restauranter. Hele midtbyen vil summe af liv og er spærret af for biler fra kl. 5.00 til kl. 17.00. Så sæt et kryds i kalenderen til Lions Kræmmermarked den 26. august. - som også er optakt til Køge Festuge 2018

09:00

Opstartsdagen


09:00 - 16:00
Så er vi klar til at åbne scenen ved den fjortende udgave af Køge Festuge. Der er blevet arbejdet hårdt i kulissen på at gøre hele torvet klar til fest. Som altid venter der publikum en masse gratis koncerter med lokale bands og en række af de hotteste navne i Danmark.

18:15

Grain of sand


18:15 - 19:15
www.grainofsand.dk
Grain Of Sand Grain Of Sand er en garvet rocktrio, der består af tre erfarne musikere på henholdsvis trommer, bas og guitar/sang, Det Køge-baserede band er garanti for fuld skrue og kul på spaden, når de står på scenen. Bandet spiller primært egne numre, som er en blanding af ren, rå rock, country og en snert af pop - men Grain Of Sand bevæger sig også ud i fortolkninger af kendte rocknumre, og det hele bliver leveret med intensitet, overskud og spilleglæde!
Grain Of sand er: Jonas Grundsted, guitar og sang.
Jesper Johansen, trommer og kor.
Kristian Jessen, bas

20:00

Forlænget spilletid


20:00 - 21:30
Forlænget Spilletid formår at levere i en overbevisende stil. Du rives med af deres dynamik, energi og professionelle tilgang til de store kunstnere, de har valgt at gengive. Forlænget Spilletid formår at læne sig op af originalen, så man til tider glemmer hvem der står på scenen.

Link til promotion video: https://www.youtube.com/watch?v=q9SuV8uxY6Y

10:00

Børnedagen - Sponsoreret af Ntg Nordic A/S


10:00 - 16:00
Sponsoreret af NTG Nordic A/S

Som altid er tirsdag børnenes dag til Køge Festuge. Dagen starter ud med det store karnevalsoptog, som er med til at starte en kæmpe festdag for de mange børn. Torvet vil derefter danne rammerne om festlighederne, og der venter en masse sjove og spændende aktiviteter. Thorsens hoppeland stiller Super jumper 40kr Sidste mand står 20kr Kl 10.30-21.00

10:00

Karneval


10:00 - 10:50
Starter fra fra Lovparken til Køge torv

10:50

Show på scenen


10:50 - 11.20

10.50

Paw Patrol


11:00

Toget kører rundt i byen


11:00 - 16:00
Sponseret af Nykredit/ Estate

11:00

Legehjulet masser af leg og ballade


11:00 - 15:00
”Drej på legehjulet og vi leger med, stilleområde med badgetværksted og meget mere”

11:20

Børne danseshow


11:20 - 11:45
Sponseret af Love2Dance

12:00

Ansigtsmaling


12:00 - 16:00

12:30

Brandbiler, Politi, Hundepatrulje, Greve ungdomsbrandvæsen


12:30 - 16:00

13:00

Tatoveringer, balloner og mød Oskar og Bodil figurerne


13:00 - 16:00
Sponseret af Jyskebank

14:00

Pony ridning


14:00 - 16:00
Sponseret af Engtoft hestepension & rideskole

15:00

Crazy Ladies ”Strandgården”


15:00 - 15:20

17:45

DJ Wish


17:45
William aka DJ Wish er 11 år og går på Herfølge Privatskole. Han bor i Køge midtby med sin mor, far og tvillingesøster, og har gæstet Køge Festuge som publikummer fra han var helt lille - Først på ryggen af sin far, siden på sign egen medbragte skammel. I 2017 oplevede William så Køge Festuge fra en helt anden vinkel, da han DJ'ede fra den store scenen på Køge torv. Og selvom han har DJ'et til klassefester, på fritidsklubben, til fødselsdag og konfirmation så er Køge Festuge noget William glæder sig særligt meget til at besøge igen i år!
William er vild med musik - specielt EDM genren. Han bruger sin fritid på at DJ'e hjemme på værelset og drømmer om at blive lige så dygtig som sit store idol Martin Gerrix. Hjemme i kælderværelset laver William også remixes og egne numre.
Derudover spiller trommer på Køge musikskole. Så rigtig meget af Williams fritid bruges på musik!

18:45

O-Man


18:45
O-Man fra Køge er klar til at lyse Køge op, med nogle lækre hip hop toner! Han har sin daglige gang i Køge, så han er virkelig på hjemmebane til Køge Festuge! Med sin producer, Big Daddy Jay, levere han top kvalitet og genneførste tekster! Big Daddy Jay, som både er hans producer, DJ og far, er trofast med på scenen, og spiller op til hip hop fest! Trommesalgeren Max Kold, kommer med og giver det fedeste dynamik, med de thighteste trommer i Danmark. Med et par anbefalinger af DRs Karrierekanonen, er O-Man i topform. Det bliver leveret 90’er hip hop, med et twist af RnB, på et sølvfad. O-Man, Big Daddy Jay og Max Kold er klar til at spille op til dans på Køge Festuge 2018!

20:00

H.E.R.O.


20:00
Tag varmt imod..

Den melodibegejstrede rocktrio!


H.E.R.O. er kendt og anerkendt for deres evne til at lade melodien og lyrikken føre dem ad nye veje. På ”Higher” har de eksperimenteret med 80’er synths og fremmet en hybrid lyd, som klæder deres musikalske univers godt. Lydmæssigt fungerer nummeret som et mellemled mellem hvad man hørte på EP’en, og hvad man fremover kan forvente sig af bandet. ”Vi ville gerne kombinere de store guitarriffs, som man genkender fra vores andre sange, med store intense følelser i teksten. ”Higher” indkapsler rent lyrisk et tilbageblik til fortiden og de spor den har sat, men også et håbefuldt blik mod fremtiden”. Siger Christoffer Stjerne. En klar retning H.E.R.O. er et moderne rockband, som på en og samme tid er tro mod genren og med til at genopfinde den. 2018 bliver året, hvor den trofaste lytter vil lære H.E.R.O. bedre at kende, mens nye lyttere vil få øjnene op for en melodibegejstret rocktrio, der altid lader lyrik og melodi være styrende for musikken. Bandet har fundet en klar retning for deres lyd, og singlen ”Higher” demonstrerer storladen sangskrivning med Christoffer Stjernes stærke vokal i front. Jakob Hansen har mixet og Nick Foss været executive producer på tracket. Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. oplever stor interesse internationalt. Deres selvbetitlede EP fra 2016 runder snart en million streams og antallet af dedikerede rocklyttere i ind- og udland er støt stigende. Christoffer Stjerne (vokal), Søren Itenov (guitar) og Anders Kirkegaard (trommer) har derfor et travlt år forude. For mere information: louise@mermaidrecords.dk eller 40100420 For booking: Underdog Music v. Torben Vadstrup / 30207453 / torben@underdogmusic.dk Følg H.E.R.O. her: Facebook: https://www.facebook.com/heromusicdk/ Instagram: @heromusicdk

16:30

Kaliber 38


16:30 - 18:00

Kaliber 38 er en powertrio som er udsprunget af en lokal jam fra hjembyen Randers. Trioen består af guitar, bas og trommer. Genrene bandet spiller er meget bredt inden for Rock, Pop, Rock’n’roll, blues og disco - der spilles fra 60’erne og frem efter med musik fra kunstnere som: Chuck Berry, Robbie Williams, Phil Collins, Katy Perry og Lady Gaga - af danske kunstnere kan der nævnes Kim Larsen, Bamses Venner, Thomas Helmig, Hanne Boel og mange flere.
Derudover er bandet begyndt at krydre repertoiret med sange af forsanger Lasse Brasks eget hurtigt voksende kartotek - BRASK. Brask’s egne numre er i genrene Pop og Rock. De skiller sig ud fra mængden med en meget stærkt vokal. Musikken leveres med kant og nerver som sidder helt ude i fingerspidserne - de kommer ud over scenekanten når de er på, det kan både høres og ses, at bandet vil frem af.
Glæd jer til at høre Kaliber 38 og opleve BRASK live.

18:45

Borgmestertale


18:45 - 19:00
Marie Stærke...

19:00

RADIO KØGE OPEN AIR


19:00 - 22:00
Onsdagen starter med den store torvedag, hvor en masse boder og stande er klar med gode varer. Den hyggelige stemning der præger torvedagen året rundt, kan du nu også opleve til årets festuge. Senere på aftenen er Radio Køge igen værter ved Radio Køge Open Air, som igen i år er klar med en fantastisk musikalsk palette. Onsdagen er altid startskuddet til nogle fantastiske dage med en masse af landets bedste artister, og det gentager sig med garanti i denne fjortende udgave af Køge Festuge.

19:05

Pauline


19:05
Hun er 20 år og fra Køge. Hun blev kendt i forbindelse med Jokerens hit "Kun os to" og nu har hun lige udsendt singlen "Dirtbag", der er inspireret af Wheatus hittet fra 2000 "Teenage Dirtbag".

19:25

Toko


19:25

19:40

Ditlev


19:40

20:05

Anna David


20:05
Gennembruds hittet ”F..k dig” i 2005 blev startskuddet på en imponerende musikalsk karriere, hvor Anna David bliver ved med at overraske og udfolde sin enestående musikalitet. Musikalsk hører hun hovedsageligt hjemme i Pop og Soul genren. Med sin sprøde, smukke vokal har Anna David sunget sig ind danskernes hjerter med hits som ”Når en Engel sir’ farvel”, ”Den lille Pige”, ”Kun Hjertet Slår”, ”Tæt På”, ”Chill”, ”Fighter”, ”Brænder Mig”.Hendes imponerende bagkatalog indeholder både følsomme sange om svære emner og festlige up-tempo sange. Hun har netop udgivet en ny EP samt singlen ”Sommerfuglen”.

20:25

Hjalmer


20:25
Hjalmer har for nyligt startet den store Rasmus Seebach support-tour. Og så kan han altså opleves til Radio Køge Open Air d. 29/8. Hjalmer er søn af Kim Larsen og fik sit helt store gennembrud sidste år med sangen ”Hvis du går”. Han har netop udsendt den nye single ”Samme fejl”.

20:45

DJ Martin + Køge Event Cheerleaders


20:45

21:00

Skinz


21:00
Skinz har taget hitlisterne med storm i 2017 med sangene ”Er Derude”, ”Jeg har en pige” og ”I min zone”, hvor sommerkjoler rimer perfekt på rom og cola. Og her i 2018 forsætter Skinz i samme kulørte rille med "Malibu" og den nye single ”Højre og venstre” feat. Ericka Jane. Skinz har vundet en Zulu Awards som Årets Nye Navn.

21:20

Bro


21:20
Han brød igennem med ”Hvor er du Bro?” men dette forår har han fået et endnu større hit med ”Sydpå”. Sangen der er lavet til Paradise Hotel er det største hit der er blevet lavet som soundtrack til netop det program. Bro har samtidig selv deltaget i programmet. Han har desuden lovet at der kommer flere sommerhits fra ham.

21:40

Joey Moe


21:40
Joey Moe er et af tidens største pop-navne, som trækker tusindvis af fans til sine koncerter landet rundt. Med kæmpehits som ʺSmukkest På En Søndagʺ, ʺMillionʺ og ʺDu’ En Énerʺ har Joey Moe taget os alle med storm med sit unikke talent og fængende popballader. Find danseskoene frem og tag dine venner og din familie med til et festfyrværkeri af en koncert, når Joey Moe træder ind på scenen. Senest har han udgivet den uofficielle VM fodboldsang ”Et lille land”

08:30

Senior- og handicapdagen doneret af Odd Fellow Ordenen i Køge


08:30 - 15:00
En regulær klassiker til Festugen vender naturligvis tilbage. Den store senior- og handicapdag løber af stablen torsdag fra 08.00-15.00.
Dagen starter med gratis morgenbrød og kaffe til de mange morgenfriske, og derefter venter det store bankolotteri. De mange flotte gaver til det store bankolotteri er venligst sponsoreret af en lang række erhvervsdrivende i Køge.
Det store bankolotteri starter kl. 09.30 og kører frem til 11.00. Der vil også være en masse stande ved Senior- og handicapdagen på torvet fra 10.00-15.00.

Salg af banko lodder: 20,- pr stk. Der er i alt fem spil.
Udlejning af stole til bankolotteriet: 20,- pr stol.
Musik til Senior- og handicapdagen:
Den gule dør spiller fra 11.00-11.30. (Tekst følger.)
Musik til kaffen har i mange år besøgt Festugen til Senior- og handicapdagen. Det gør de heldigvis igen i år, hvor de er klar til at lave en fest 11.30-12.30.
Stor tak til: Morgenbrødet er sponsoreret af Nicoais Bageri. Smør er sponsoreret af Irma. Kaffen er doneret af Køge Festuge.

09:30

Bankolotteri


09:30 - 11:00
Det store bankolotteri starter kl. 09.30 og kører frem til 11.00. Der vil også være en masse stande ved Senior- og handicapdagen på torvet fra 10.00-15.00.
Salg af banko lodder: 20,- pr stk. Der er i alt fem spil.
Udlejning af stole til bankolotteriet: 20,- pr stol.

11:00

Den Gule Dør


11:00 - 11:30

12:15

Musik Til Kaffen


12:15 - 13:00
Musik til kaffen har i mange år besøgt Festugen til Senior- og handicapdagen. Det gør de heldigvis igen i år, hvor de er klar til at lave en fest 12.15-13.00.

13:45

Søs Fenger


13:45 - 14:30

Søs Fenger i topform, én af vore bedste vokalister i landet, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Kommer snart og spiller i dit lokalområde. Oplev Søs Fenger helt tæt på med sit fantastiske liveband.

En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi”(fra Toppen af poppen). News hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med. Søs har herudover udvalgt en række ynglings sange, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens univers.
Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco - og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent - og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen. Koncerten du kan glæde dig til at opleve kan samlet bedst betegnes som en rock-pop koncert med én af vores dygtigste sangerinder i landet.
Søs Fenger forstår at forene sødme og styrke og det er måske forklaringen på, hvorfor hun er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum og hele familier; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs.
Glæd dig til en livekoncert med hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før - sådan som hun er elsket mest af alle.

16:00

Sticky Fingers


16:00 - 17:00

17:00

Heineken Teltet (Åbner), Tema: Nissefest / Party In The Sky


17:00 - 00:00

18:00

Venus


18:00 - 19:15
Indie/alternativt!

Musikalsk og visuelt rockshow!


Et forførende rockshow Venus er et musikalsk og visuelt rockshow baseret på begær og kærlighed til dansk rocks guddommelige kvinder. På scenen hersker Sandra Profitlich, der med sin rå stemme og forførende blik tager et fast greb om publikum. Ved sin side har hun de to smukke korsangere Sarah og Sarah, mens et no-nonsens rockband bag dem ruller den røde løber ud for deres vokaler. Sangene af blandt andre Sneakers, Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen vækker kærlige og måske hede minder tilbage til den tid, hvor dansk musik var allerbedst. Sangene leveres i rå og rockede versioner på en bund af den dybeste kyssebas og stortrommeslag lige i maven, tilsat skrigende tråd og svedige hammondtoner. Venus garanterer et uforglemmeligt show med rå girlpower, stålsat attitude og forførende udstråling – Sex, Love & Rock’n Roll. Bookingkontakt: venusbandmusic@gmail.com eller +45 40 56 95 26

20.15

Lars Lilholt Band sponsor: Spar Nord Bank


20.15
1985 trioen!

Det mest populære og flittigste liveband!


LARS LILHOLT BAND, Sommeren 2018 bringer atterLars Lilholt Band rundt i Danmark.I bagagen har De Lyse Nætters Orkester denne gang et splinternyt album,som i skrivende stund endnuikke har fået navn.Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock,men som i dag lyder navnet ”new folk”. Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagededen unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen. Mads,sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragteden seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dettedrøn har altidkendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:Eddi Jarl(trommer)Kristian Fogh(keyboard og harmonika)Tom Bilde (bas)Gert Vincent (guitar)Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)Lærke Lilholt (kor)+ den nye korpige: Maria MalmøLars Lilholt Bands historie er helt unikher i Danmark. Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festivalog har spillet kontinuerligt hvert år lige sidenpå samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er GertVincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandethar. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var ligefødt da bandet blevetableret. Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gørebandet yderst vitalt og Lars LilholtBand eraldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”.Hver enesteaf de mange tusinde koncerterhar været forskellige. Både bandet og kapelmesterenhar formået at holde sig levende!Det er netop derfor bandet fortsat kan trække stort publikum. De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018vil der også være sange fra det nye album. Menmon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med?Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

22.45

Mads Langer


22.45
Get Flawless with..

Dansk multi-instrumentalist!


Han er manden bag internationale hits som "3AM", ”Fact-Fiction”, ”You’re Not Alone”, "Heartquake”, ”Elephant” og ”Tunnel Vision”. Han har udgivet fem album, spillet over 400 koncerter i ind-og udland de seneste fem år og har vundet otte GAFFA Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award. Mads Langer er i topform –og efter halvandet års ventetid siden det seneste album Reckless Twin, der strøg ind på albumhitlisternes førsteplads, udgav han i november minialbummet "All the Time, Sometimes". Mads Langerhar opholdt sig i London i løbet af sangskrivnings-og indspilningsprocessen, og det skinner igennem som en mere urban tone på ep’en. Det er dog stadig sangerens på én gang bundsolide og alsidige sangskrivning med vedkommende historier og musikalsk nysgerrighed, der er drivkraften bag. På ep’en afsøger Langer nye områder i sin sangskrivning. Tekstmæssigt er lyrikken mere direkte og bevæger sig lige fra LA til det nære og længselsfulde, fra natklubben til dagen derpå, og præsenterer både en løftet pegefinger mod sociale medier, ligesom sangen ”Dream Assassin” er en politisk opsang om at tage fremtiden i egne hænder. Sidstnævnte er produceret af Miquel-produceren Alex Nice, og her støttes Langer af et stort drengekor. Mads Langer har senest optrådt til DMA'en, og ved Gaffa Prisen hvor han modtag prisen for Årets Solist og årets Live Artist. Langers nyeste single, "Flawless", har i flere uger ligget nr. 1 på den danske airplay chart.
Where
Køge Torv

23.59

... festen fortsætter i Heineken teltet


23.59 - 02:00
Where
Heineken Teltet Køge Torv

09:00

CAMPUS+ dagen


09:00 - 14:00
Sidste år blev fredagen under Køge Festuge til CAMPUS+ - de unges dag. Her dystede 2.400 elever i forskellige udfordringer og aktiviteter arrangeret af uddannelser, virksomheder og foreninger. Succesen gentages igen i år, hvor helt op til 3.000 unge i alderen 15-25 år fra hele Køge Bugt indtager gader og stræder i Køge midtby. Der er lagt op til en festlig dag med fokus på fremtidens muligheder - her er der inspiration at hente til både uddannelse og karriere, når uddannelser såvel som virksomheder viser deres fag og virke frem for alle de unge mennesker. Hvad kan jeg uddanne mig til, hvad kan jeg blive og hvor kan jeg få arbejde? Spørgsmålene er mange, og svarene… dem får du til CAMPUS+! Så kom med til en sjov, udfordrende og ikke mindst lærerig dag når CAMPUS Køge for 2. år i træk indbyder til CAMPUS+. 09:00 – 09:15 Velkommen til CAMPUS+ v. Marie Stærke 09:25 – 12:00 Aktiviteter i byzonerne 12:00 – 13:30 Frokost på Torvet med mulighed for netværk 12:30 – 13:30 Afslutningsshow på scenen
Where
Køge By

12:30

MARVELOUS MOSELL


12:30 - 13:30
Den rappende tidsmaskine er tilbage!

Fuld fart og iklædt fortidens farvestrålende gevandter


”Den rappende tidsmaskine”, lød overskriften i Berlingskes portræt af rap-fænomenet Marvelous Mosell i december 2013. Musikken er som hentet direkte fra 80ernes disco og pop og den er altid til at danse til. Hans sange har titler som ”Jeg tænker på dig”, ”Jeg var blevet syg og ku´ li´det” og ”Robin Rubin solgte crack-kokain” – og hans hjemmeklippede, tv-serie-cut-up og som oftest pangfarvede videoer, har fået langt mere end 500.000 afspilninger på YouTube. Musikkritikerne nominerede ham samme år til ikke mindre end fire af deres Steppeulve, og P3 inviterede ham ind som performer til P3 Guld, hvor han straffede scenegulvet i Koncerthuset med ”Dans, bevægelse, fashion” og de forbudte trin der hører til hans single ”Den bedste danser”. I øvrigt stilsikkert produceret, af den absolut åndsbeslægtede samarbejdspartner Tue Track. "Det var umuligt ikke at overgive sig til Mosells kække dansetrin, der ubesværet gled over scenegulvet, mens pigerne skreg og fyrene anerkendende lod sig rocke med og kastede håndtegn og syrede rim direkte tilbage til aftenens ubetinget største helt.” (Gaffa, liveanmeldelse, 5 stjerner) ”- Jeg blev fan på den der ‘Jeg vil høre alt, hvad det her menneske har lavet’-agtige måde” (David Mandel, P3) ”Med rablende rim, vanvittige YouTube-videoer og gennemført 80er-stil var Marvelous Mosell et af de mest underholdende nye navne på den danske musikscene i 2013.” (Berlingske) ”Jeg tror, der er mange, der har synes, at rap er blevet for hårdt eller selvhøjtideligt. Der er Mosell helt klart en befrielse fra det. Hans videoer og tekstunivers er meget unikt og minder mig på nogle måder om det, vi selv har haft gang i med Malk de Koijn.” (Tue Track).

13:30

HeroRun


13:30 - 15:00
HeroRun fredag er for deltagere i CAMPUS+ og elever i CAMPUS Køge. HeroRun er åbent for alle lørdag under Køge festuge Tilmeld jer på www.herorun.dk –––––––––– HeroRun med udfordringer rundt i Køge by (arrangeret af Køge Handel, Køge Kommune kultur- og idrætsafdeling og Nordic Race)

14:00

Petr Gros (Kulturscenen)


14:00 - 15:00
From the classical music, through bluegrass, modern country, jazz, blues, r'n'r, rock, folk and other music styles to recent "Americana" sound. From the fiddle, across the background guitar through the lead guitar and bass to vocals. All connected by the loop station to the one man band. From well known songs ( J. Cash, B. Dylan, B.B. King, Ray Charles, Van Morrison, Joe Cocker, U2, K. Kristofferson... ) to his original music. 30 years on stage resulted in inimitable live performances, where each song has its own new face Hope it’s enough. I’m going to make an invoice as soon as possible
Where
Kulturtorvet

15:00

Michelle Birkballe (Kulturscenen)


15:00 - 16:00
Where
Kulturscenen

16:00

KESI


16:00 - 17:00
IT'S GOING DOWN!

Dansk hiphop når det er bedst!


Kesi: Man taber altid, hvis man vil være som de andre Rapperen fra B.O.C.-crewet har været på toppen af den bølge, der siden 2011 har defineret dansk hiphop. Men i 2017 er Kesi på sin helt egen ting. Kesi er stadig kun 25 år gammel. Det er måske værd at huske, når man taler om en rapper, der har været en prægende del af det danske hiphop-landskab, siden han i 2011 slog igennem som del af den såkaldte grime-bølge. Det var dengang Kesi og rappere som Gilli, Kidd, Ukendt Kunstner (dengang under navnet Skørmand) og TopGunn vendte dansk hiphop på hovedet. Siden har Kesi udgivet to studiealbum, et mixtape, samlet millioner af streams på singler som ’Søvnløs’, ’Dumme Penge’ og senest sange som ’God Dag’, ’Consigliere’ ’Mamacita’, ’Designer’ og ’Op’. Der har endda været en DR-serie i fire afsnit om ham (’Kesi 22 år’). Kesi er blevet rost til skyerne, men også blevet afskrevet, da nogle projekter ikke fik den varmeste modtagelse. Nu har han været rap-stjerne en fjerdedel af sit liv. Så hvem er Kesi i 2017? ”Jeg tror, at de fleste folk tænker, at de er nødt til at ændre deres stil, og lyde mere som de andre, hvis de vil have succes”, siger Kesi. ”Men jeg har altid haft det modsat. Jeg har altid tænkt, at jo mere kritik jeg fik, jo mere måtte jeg udvikle min egen individuelle stil, og skille mig ud. Man taber altid, hvis man prøver at være mere som de andre.” Dét svar definerer måske Kesi anno 2017 meget godt: Kesi er gået all in på Kesi. Da alle rappere lavede benhård ghetto-rap i 2015, lavede Kesi klub-hittet ’Søvnløs’. Nu, hvor afrobeat-bølgen er tidsåndens foretrukne stilretning, udgiver Kesi singler som ’Op’, et klassisk hiphop-track, der er skarpt nok til gaden, men catchy nok til radioen. Hvorfor ikke lave afrobeat, når så mange andre gør? ”Det er ikke min ting” svarer Kesi simpelt men rammende. ”Jeg har været med til sessions, hvor den slags ting blev lavet, som Gillis ’Habibi Aiwa’. Men jeg har altid følt, det var vigtigt at blive inden for sit felt, og lade tingene ske på en organisk måde.”Her er vi tilbage ved det indledende spørgsmål: Hvad er Kesis felt præcis? Han er ikke grime-talentet fra debuten ’Bomber Over Centrum’, eller den Drake-inspirerede storby-poet fra ’Ung Hertug’, mixtapet han lavede med Jens Ole McCoy fra Ukendt Kunstner. Og han er ikke nødvendigvis den kreditkort-svingende natklub-spiller fra ’Søvnløs’. Eller snarere – der er måske dele af alle de personligheder i den Kesi, vi møder i dag. Men han er ikke længere så nem at sætte i bås. Han er ikke længere del af én klart definerbar bølge. Han er – som han selv ville sige – på sin egen ting. Dén nye målrettethed har resulteret i 5 tracks på et halvt år i 2017. 5 tracks der alle sammen er fløjet direkte ind i top 10, flere af dem er gået nummer 1, og som tilsammen har 20 millioner afspilninger på Spotify og samtidig er blevet spillet massivt på både de kommercielle og ikke-kommercielle radiostationer. Derudover var Kesi nomineret til hovedprisen til årets P3 Guld, samt årets danske solist og årets danske udgivelse ved DMA 2017. Alligevel sidder man med følelsen af, at Kesi først lige er begyndt. Han er jo stadig kun 25 år.

17:00

Bo Evers (Kulturscenen)


17:00 - 18:00
Bo Evers arbejder for øjeblikket på opfølgeren til dobbelt EP’erne ”Stiv” og ”Blød”. Ep’en ”Død” der senere opfølges af ”Liv” forventes udgivet i sensommeren. Sangene på ”Død” vil, som titlen antyder, være fra den mere alvorlige side af Bo Evers univers. Sangene vil derfor primært omhandle følelser i forbindelse med et brud og døden af en relation. Humoren, ironien og det tragikomiske vil dog, på vanlig vis, have en bærende rolle og krydre alvoren med komiske, skæve betragtninger.

EP’en bliver produceret af Mikkel ”Nuplex” (Wafande, Black Dylan). Jacob Bellens (I got you on tape, Murder) medvirker desuden på projektet. Bo Evers arbejder på både videoer og covertegninger til at følge de nye sange op.

Bo Evers har desuden skrevet en sang til den nye Christiania-plade, der forventes udgivet den 26. september i år.
Where
Kulturscenen

17:00

Heineken Teltet, Tema: Tyrolerfest / Party In The Sky


17:00 - 02:00

18:15

MICHAEL FALCH & DÉT BAND


18:15
Gør jer klar!

Falch har aldrig været bedre!


ELEKTRISK SOMMER 2018 Med sin medvirken i dette års udgave af Toppen af Poppen og med ungdomserindringerne ’Til grænsen’, som Gyldendal udsendte i oktober, har Michael Falch nu lige så meget gang i karrieren som i sin vilde ungdom i MALURT tilbage i 80 ́erne. Han har lagt det succesrige eventyr med KrebsFalch bag sig, og med blikket rettet mod sommeren 2018 skruer Michael Falch nu op for energien i eget navn omgivet af DÉT BAND, der regnes for ét af landets absolut stærkeste rockbands. Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre! Den garvede rocksanger har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring. Han er uhyre bevidst om, at rusten aldrig sover, og igen og igen udfordrer han sin lyd og bliver dermed aldrig kun ’én fra gamle dage’. Hans seneste skamroste og prisbelønnede album, ’Pludselig Alting Samtidig’ bevægede sig ud i en meget moderne sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Michael Falch i disse år. Michael Falch, der engang var frontmand i MALURT, Bodil-belønnet skuespiller fra Dan Turéll-filmene og retsmediciner i ”Rejseholdet”, er blevet 61 år gammel. Men ingen, der har oplevet ham på det seneste, er i tvivl om, at han netop i disse år når nye højder i sin live-optræden. Det er et gnistrende og vitalt rockshow, man oplever - med alle de klassiske Falch-sange som ”Mød mig i mørket”, ”I et land uden høje bjerge”, ”Superlove”, ”Ud af mørket” og ”Den eneste i verden”, der via Toppen af Poppen nu er blevet et hit én gang til. Med sig i bandet har Michael Falch sin sparringspartner gennem de sidste 12 år, guitaristen Lars Skjærbæk, Mikkel Damgaard på tangenter, den karismatiske scenemand og bassist Troels Skjærbæk samt den internationalt anerkendte århusianske trommeslager Peter Dombernowsky. Om MICHAEL FALCH & DÉT BAND live skrev BT i en 6-stjernet anmeldelse: “Falch har aldrig været bedre. Hans karriere er løbet over nu fem årtier. Det er lige ud beundringsværdigt, at han efter så mange år kan blive ved med at forny og udfordre sig selv og sit publikum og give en koncert, hvor gamle stenaldersange går hånd i hånd med nye, forrygende smukke og håbefulde numre.” Yderligere info: www.falch.dk / www.facebook.com/Falchmichael
Where
Køge Torv

20:30

Johnny Deluxe Sponsor: Nørregaard/Mieritz


20:30 - 21:30
NOGET MAN KAN SYNGE MED PÅ!

Johnny, du er min elskovspony!


Noam Halby står alene på scenen på RUC. Han har allerede ringet til resten af Johnny Deluxe og sagt det er på tide bandet gendannes. Men det er for sent. Foran ham står ca. 3000 studerende og skråler så højt med på Elskovspony, Drømmer jeg , Drenge som mig, og Vi vil ha’ mer’, at han ikke kan høre sin egen stemme. Johnny Deluxe er midt i deres comeback hvor generationen der var småbørn, da de var store sidst har taget dem til sig og fester på gymnasier, universiteter, diskoteker og festivaler til dem. Og mere end 70 koncerter rundt om i Danmark i 2017 taler sit tydelige sprog. Den nye single “Er du hos ham nu” har ligget top 50 på ariplaycharten i 5 uger nu og er en klassisk Johnny Deluxe med lidt mere melankoli end sædvanligt. Upcoming instruktør Andrea Stief (24) står bag den nye video med Johnny Deluxe. Hun har vundet priser for sine kortfilm og stilen fra disse går igen i ER DU HOS HAM NU- videoen. Andrea Stief har fået helt frie tøjlet i videoen og den er heller ikke så tekstnær, som mange musikvideoer er, men fanger en overordnet stemning af ‘spildt tid’ eller ‘ting man aldrig fik lært eller sagt’ utroligt flot. Johnny Deluxe består endnu engang af bassist Jakob Glæsner, guitarist Søren Itenov, trommeslager Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby. De står klar med en god forårs- og sommerturné og flere singler i det nye år.
Where
Køge Trov

22.45

Queen Machine Sponsor: Loxam


22.45
Europe's Best Queen Tribute Band

Freddie For A Day!


Queen Machine skruer igen op for musikalsk vellyst og visuelle effekter i en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers. Bandet nyder selvfølgelig godt af, at Queen nok aldrig går i glemmebogen, men det er også et cadeau til Aarhus-musikerne, at de nu på syvende år kan holde dampen oppe og levere en koncert, der er stramt og flot koreograferet, og hvor intet er overladt til spontaniteten og tilfældighederne. Denne kendsgerning rummer sine indlysende fordele, men så sandelig også sine begrænsninger.

23.59

... festen fortsætter i Heineken teltet


23.59 - 02:00
Where
Heineken Teltet Køge Torv

09:30

Go2Fitness Opvisning


09:30 - 10:00

10:00

Bilernes dag


10:00 - 15:00
Køge Bilby er en sammenslutning af en række bilforhandlere i Køge, og de er klar til at gøre deres entré til bilernes dag. Derudover vil en række banker også besøge torvet, og sammen med “Køge Bilby” vil de sætte kulør på en sjov og spændende dag med masser af fede biler. Bilernes dag er en genganger til Køge Festuge, og det bliver helt sikkert en dag, hvor du har rig mulighed for at finde din drømmebil. Arrangementet er fra 10.00-15.00.

11:00

HeroRun


11:00 - 14:00
Tag kampen op med banen og forhindringerne i Danmarks sejeste familieløb – Køge HeroRun! Køge midtby bliver fyldt med de bedste, sjoveste og mest udfordrende forhindringer, som med garanti vil bringe et smil frem på læben samt sved på panden. Kom og prøv kræfter med forhindringer for hele familien, skyd skurke og træd ind i en ny række af historiske Action-helte! Løbet er for alle og afvikles d. 1. september rundt i Køge indre by. Undervejs vil der være 14 forhindringer med udfordringer for både børn og voksne. Ruten er 3000 meter. Blandt andet skal du igennem en skumgrav, op på tagterrassen ved fitness.dk i Strædet, ind igennem Køge Kirke, over åen via et net, skyde med vandballoner, skyde med Nerf-guns + en masse andre sjove udfordringer. Løbet er lørdag under Køge Festuge – dvs. det bliver en dag med rigtigt mange mennesker i byen, som vil følge og heppe på løberne undervejs. Rundt på ruten vil der være musik til at skabe stemning og gejst hos løberne. Det koster 100 kr. pr. deltager – er man over 12 år har man mulighed for at løbe alene, men vi opfordrer alle til at deltage i hold – f.eks. med familien eller vennerne. Der er medalje og goodiebag til alle. Og så er der mulighed for at vinde lodtrækningspræmier på startnummeret. Du kan læse mere om løbet, ruten og forhindringerne her: http://herorun.dk/

12:00

Shu bi or not shu bi


12:00 - 13:15

13:15

Anders Gøttsch (Kulturscenen)


13:15 - 14:00

Spiller på Kulturscenen

Med adskillige kilometer bag sig på landevejen har Anders Gøttsch fra Vejle optrådt landet tyndt i over 25 år og nu besøger han Køge.
Anders blev landskendt for en stund tilbage i 2004, hvor han indtog sejrsskamlen foran 2 millioner seere i familieunderholdningsprogrammet SCENEN ER DIN på TV2. Anders akkompagneres af Køges lokale musiker, Peter Edelmann. En blændende dygtig duo, der vil forkæle publikum med egne fortolkninger af populære melodier - tilsat jysk lune og varme i hver enkel tone.
Where
KULTURSCENEN

14:00

Kasper Vestergaard (Kulturscenen)


14:00 - 15:15
Kasper Vestergaard er en ung singer/songwriter fra Køge, der med sine danske tekster bevæger sig i en blandet folk/pop genre.
han har med sit band, sønner af smede spillet på nogle af landets største scener og festivaller, men står nu sidenløbende også på egne ben som solist. Man vil kunne forvente et show blandet med både akustiske, folkelige numre og et mere uptempo poppet univers
Where
Kulturscenen

15:00

Andeløbet


15:00
Det store andeløb lørdag den 1. september 2018, kl. 1500 ved Køge Å – Torvebyen.

Der bliver 3 serier, - A,B og C, - og der vil være 500 ænder i hver serie, alle ænder vil blive sat i vandet samtidigt, så 1500 ænder kæmper om de flotte præmier.
Et andekort til løbet kan købes hos visit Køge, i øl-boderne på Torvet og hos HH cykler.
Der kan også ringes til Mads fra Køge festuges bestyrelse på telefon 22452461. En and koster 50 kr.

1 præmien er : et gavekort til Kop og Kande på 10.000 kr.
2 præmien er : en cykel fra HH cykler til max 5000 kr.
3 præmien er: et gavekort fra de friske malere på 1000 kr.

Det er 3 gang at dette fantastiske arrangement løber af stablen, - med større og større succes, andeløbet har i den grad indtaget Køge.
Prisoverrækkelse kl. 1630 fra scenen.
Præmier kan hentes bag scenen i frivillig/staff vognen.
Det annonceres i lørdagsavisen, samt på festugens hjemmeside.

15:15

Sonja Hald


15:15
Drilsk, livskraftig, dansk indierock

Gør klar til vindskæve, finurlige tekster!


'Klæk' sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. 'Klæk' sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. 'Klæk' sagde det, da sindet fik nok og måtte udvide. Og ’Klæk’ siger det, når Sonja Hald følger op på 'Vækstplanen' med deres andet album den 25. februar 2017. ​ Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge. Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem. ​ ”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”. ​ ”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”. ​ Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

16:15

Steen Lindegaard (Kulturscenen)


16:15 - 17:00
Lindegaard er et navn mange husker i Køge.
Ikke mindst fordi det kom på alles læber da brødrene Jens og Sten Lindegaard i selskab med Tommy Seebach vandt det danske Melodi grand prix med sangen Under Stjernerne på himmelen i 1993.
Siden de glade 90ere, har Sten opbygget en karriere som producer og komponist i Tyskland og er lige nu aktuel med hittet Wenn Dann Jetzt.
Lørdag den første september kl. 16.15 kan man opleve Sten Lindegaard som solist, hvor han ved sit piano vil synge nogle af sine egne favoritter, diverse ballader af bl.a. Billy joel, Stevie wonder, Elton John, Michael Bublé og mange flere.
Where
Kulturscenen

16:30

Andeløb - Præmieoverrækkelse


16:30 - 16:45
Where
Torvet

17:00

Rasmus Nøhr - Sponsoreret L.C.K. (Kulturscenen)


17:00 - 18:00
Spiller på Kulturscenen og er sponsoreret af Lellinge Container og Kran A/S
Nøhr på nært hold
Ud på landet, ind til byen, lige rundt om hjørnet og ud i verden – Rasmus Nøhr har med ‘Monas Butik’ skabt et album om at være nærværende, hvor end du er, hvem end du er, for som han siger; “alle kan være noget for nogen”.
Budskabet er syngende klart, når Nøhrs karakteristiske stemme minder os om, at lige meget, hvad vi ellers er og ikke er, er det største vi kan være, gode ved hinanden.
De ting, der tæller I det øjeblik, man træder ind i ‘Monas Butik’, føler man sig budt med til hverdags-fest ude bagved i the-køkkenet, til cigaretter ud af vinduet og samtaler om de ting, der tæller – om kærlighed, minder og drømme.
Albummets ti sange skildrer skæbner, og ved at sætte spot på den navnløse nabos historie opfordrer Nøhr os til at komme hinanden ved, i stedet for bare at være fremmede forbipasserende.

“Lokalt, er vi det uventede smil, en hjælpsom hånd med en indkøbspose, én der holder døren for en anden. Lokalt har vi kraft, liv, historie, ansigt, stemme, kærlighed og sjæl.” — Rasmus Nøhr

Lyden er underspillet, men aldrig uvedkommende. Det er netop som den nære samtale – hvis ikke vi sidder længere fra hinanden, behøver vi jo ikke at tale så højt. Det høres, at numrene er indspillet live, og albummet får en kant og dynamik, som oftest kun er koncerter forundt. Lyt til ‘Monas Butik’ med din nabo, når albummet udkommer på Mermaid Records d. 7. september.
Where
KULTURSCENEN

17:00

Heineken Teltet, Tema: Raveparty / Party In The Sky


17:00 - 02:00
Where
Køge Torv

18:00

Scarlet Pleasure Sponsor: Cooltrade


18:00
Den danske musiktrio slår til igen!

GET READY!


I efteråret, kunne man følge med i dokumentar-serien, ’Vi Er Scarlet Pleasure’ – et personligt tilbageblik, på bandets helt store gennembrud i 2016.Nu er Scarlet Pleasure endelig tilbage med nyt, og den første single i mere end et år! Og selvom at sangen hedder ’Deja-vu’, så er der langt fra tale om noget man har oplevet eller hørt før, fra den hyper-produktive og ambitiøse danske trio. ’Deja-vu’, byder nemlig på et Scarlet Pleasure, som har taget den helt til kanten, sprunget ud i det blå – og endnu engang fornyet og udfordret deres lyd og stil.”Som band, har vi opbygget en fælles DNA og måde at gøre tingene på. Men som musikere og sangskrivere, er det også vigtigt for os, at søge ud af vores comfort-zone, for at flytte på os selv, men også på lytterne,” fortæller bassist Alexander Malone. Trommeslager, Joachim Dencker, fortsætter: ”I Scarlet Pleasure, har vi leget på kryds og tværs, af flere årtiers popmusik og genrer, og vores mål er, at lave noget der står alene – hver gang! Vi er unge, og ungdommen gider ikke opleve noget, som de allerede har oplevet før, og derfor skrev vi ’Deja-vu’.”På radio, har Scarlet Pleasure, igennem de seneste tre år, markeret sig, som en absolut favorit og et af de allerstørste, nye danske navne. Sangene ’HEAT’ og senest ’Casual’, gjorde begge deres indtog på årslisterne i 2015 og 2016, mens sange, som ’Windy’ og ’Under The Palm Trees’, også har medvirket til nu, op imod, 30 millioner Scarlet Pleasure-streams, på musiktjenesterne. Det anmelderroste debut-album, ’Youth Is Wasted On The Young’, førte til bandets hidtil største sommerturné og, ligeledes anmelderroste, koncert på Roskilde Festivals Orange Scene. Bandet drager til efteråret ud med nye sange og nyt forløb.
Where
Køge Torv

20:15

Sømændene Sponsor: De friske malere, murer og tømrere


20:15
Husk sømandshatten!

DE ER TILBAGE!


Sømændene 2018 Tour –”I dørken”Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de8sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival-og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk,somførst i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,”siger Styrmanden.Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og find en scene nær dig, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.

22.45

Carpark North


22.45
Spiller på Køge Torv

Årets lukkenavn


Et lysshow af hidtil usete dimensioner er ikke til at ignorere. Især ikke hvis det er Carpark North og deres energiske optræden, der leverer det. Og tilføjer man 14 års legendariske og nutidige hits, så får man simpelthen sommerens største brag af en rockkoncert.

https://koegefestuge.dk/ Carpark North er et aboslut topnavn på den danske musikscene. De er kendt og elsket for deres udadvendte og storladne liveshows, der hiver publikum ind i et inferno af lys, kuldegysninger, energi og bunkevis af hits. Publikum bliver altid efterladt med et fyldt hjerte og et slidt stemmebånd.Og Carpark North er bandet, der aldrig står stille. Hverken på scenen, hvor Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge beviser, hvorfor de er landets bedste rockband. Heller ikke på det kreative plan, hvor bandet altid udfordrer genren og til stadighed leverer nye sange, der både topper hitlisterne og viser vejen frem.På Carpark Norths 5. Studiealbum ”HOPE” er der en historie om tab, håb og livsglæde, som trænger sig på. En vigtig historie, som gerne vil fortælles. Det er en historie, der fyldte en stor del af forsanger Lau Højens liv igennem 2016. Det er en historie, som slutter juleaften, da hans mor dør af cancer.Igennem albummets 10 numre fortæller sangene i sit eget unikke sprog, om det væld af både tunge følelser og lykkelig livsglæde, som livets store begivenheder kan afføde. Med afsæt i dødens skygge, ser bandet tilbage på både lette lykkelige stunder, havarerede forhold, smukke barndomsminder og et hav af tanker, som alle sammen drejer sig om albummets store budskab: Der er altid håb og der er altid noget at leve for.For yderligere oplysninger kontakt venligst Copenhagen Music.
Where
Køge Torv

23.59

... festen fortsætter i Heineken teltet


23.59 - 02:00
Where
Heineken Teltet Køge Torv