VELKOMMEN TIL

Sky Bar Scenen

Torsdag: 

Gennem de sidste 20 år har DJ Bigstick kæmpet sig fra små lokale fester til at kunne komme rundt på klubber i hele landet.

Han elsker at skabe en fest og formår at læse sit publikum til perfektion, så alle gæster får en ustyrlig lyst til at svinge hofterne. 

DJ Bigstick bruger meget energi i at mixe de gode toner fra “de gode gamle dage” og til nu. Han går meget op i at spille den musik, du ikke troede du kunne lide, og den du havde glemt. 

Fredag:

Med over 30 års erfaring som DJ har Kaptajnen Adam etableret sig som en respekteret musikalsk kraft i det danske natteliv.

Kaptajnen Adam, som også går under navnet DJ Adam,  begyndte sin musikalske rejse tilbage i 1988 på Radio Næstved og har sidenhen optrådt på forskellige radiostationer og klubber rundt omkring i landet. 

Han har spillet på nogle af Danmarks mest berømte diskoteker og klubber. Og så kan måske huske ham fra de legendariske dage på Sisi Køge, Bossen & Bumsen Køge, Diskotek Freeze i Hundige, Diskotek B&W Haslev m.fl. 

I de senere år har DJ Adam også gjort sig bemærket som en mobil DJ, der har optrådt ved forskellige begivenheder såsom bryllupper, fødselsdagsfester og firmafester. Han er kendt for sin unikke evne til at få dansegulvet til at eksplodere med en alsidig og spændende musiksamling, der spænder fra de nostalgiske hits fra 70’erne til de nyeste moderne hits i dag. 

Lørdag:

DJ Madvig er en fest skabende upcoming DJ som altid

Har fokus på at skabe en fest for alle. Hans primære genre er inspireret af Latino-moombathon,

blandet med gammelt RnB, hiphop og ny pop. 


Den legendariske 90’er musik skal heller ikke glemmes, derfor bevæger han sig på et bredt område af både gammelt og nyt – og kommer derfor godt rundt om mange forskellige genrer. 

DJ Madvig har et hav af konfirmationer, alle slags fødselsdage, bryllupper, studenterkørsler, gymnasiefester og diskoteks jobs i erfaringsbagagen. Han er altid klar til at skabe en fest udover det sædvanlige.

Måske husker du DJ Madvig fra “Sandkassen” til Køge Festuge 2022, der gik han i den grad sat gang i festen. Vi glæder os til at det sker igen i år. 

Party In The Sky leverer festen på Sky Bar scenen 

Vi er glade for, at vi igen i år har allieret os med det lokale eventbureau, Party In The Sky, som totalleverandør af eventproduktion og DJ’s vil skabe festen på den nye Sky Bar scene.

Du kan glæde dig at opleve feststemte DJ’s torsdag, fredag og lørdag. 

Om Party In The Sky: 

Hos Party In The Sky vil du opleve et professionelt eventbureau, som altid sætter vores kunder og den gode service i højsædet. Vi lever og ånder for, at I får succes med jeres events. 

Med over 15 års erfaring indenfor udlejning og eventproduktion har vi opbygget værdifuld erfaring omkring alle former af events. 

15 år som har budt på alt fra firma- og fødselsdagsfester til større sceneproduktioner ved festivaller. Vi har derfor udstyr og kompetencer til at klare mange typer arrangementer og events. 

Vi huser både en udlejningsafdeling med alt lige fra hoppeborge til slush ice maskiner samt mandskab og udstyr til at varetage den totale eventproduktion. 

Vores ambition er, at vores kunders event bliver en succes. Vi er dit eventbureau som er med til at skabe unikke oplevelser for jer og jeres gæster. 

Læs mere om Party In The Sky på: www.partyinthesky.dk

ANDRE TEMADAGE DU KAN OPLAVE
Vinderne

Fra andeløbet kan ses her 🧡

Torsdag 1 September kl 20.30 – 21.45

Electrick guitars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Torsdag 1 September kl 18.00 – 19.15

A rush of coldplay

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.