OPLEV

MUMLE

Onsdag

Bag Mumle finder vi Julia Kathrine Hansen. Hun er 19 år gammel, og er lige blevet student i sommeren’23. Hun er født ogopvokset i Haderslev, og er for nyligt rykket til den mindre by Vamdrup; også i Sønderjylland. Hun er født vaskeægte ridepige,familienhar heste derhjemme, og mange af de sange Mumle skriver, finder hun på midt i stalden, som er blevet et frirum forden stemme man brænder inde med og måske ikke altid tør udtrykke lige klart. Man er jo en sød pige. Udadtil i hvert fald.

Musikken har reddet min skæve personlighed. Jeg var nok blevet røvkedelig uden.

Hun bliver inspireret af de mennesker hun omgås i sin hverdag; de ting der sker for hendes veninder, de ting de taler om igruppen, den måde de taler med hinanden, men også af tv-serier med sjove stereotyper eller ting hun falder over når hunsidder og stener, kickstarter fantasien og inspirationen hos Mumle.

Hun har elsket at synge fra hun var helt lille, men følte sig lidt som et offer for jantelovens hårde kår dengang og kom ikkerigtig videre med drømmen i mange år. I 2021, da Mumle gik på handelsskole og kedede sig halvt ihjel, blev musikken igen enmåde at cope fra en hverdag, hvor hendes energiniveau og ustoppelige fantasi ikke helt matchede de forventninger der var tilén. Hun startedemed at finde backingtracks på YouTube, som hun skrev indover og fandt hurtigt ud af, at hun var ret skarp tilat skrive tekster. Og efter at have kastet et blik på sine standpunktskarakterer en dag, kom det som et lys fra en klar himmel; jeg skal være popstjerne.

andre artister du kan glæde dig til