OPLEV

Uro

Onsdag

Fremadstormende Jeppe Kronback, der går under kunstnernavnet URO, er en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de Københavnske forstæder.

De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde urbane popmusik, der fortæller hjerteskærende sande historier fra hans fortid, men som også kigger ud mod en lys fremtid. Især de reflekterende og raffinerede tekster, gør URO til noget helt særligt. URO kickstartede sin karriere tilbage i 2020 med EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor man bl.a. kan finde hitsinglen ”Når Jeg Blir Til Jord”. Sidstnævnte sang blev P3’s Uundgåelige i 2020 og har over 4 millioner streams. URO er, med sine tekster, klar til at invitere publikum med på en rejse. Han er en historefortæller, der skaber musik, som sætter uvante vendinger, ørehængende melodier og flow i højsædet. 

Singlen ’Føles Godt’, der gæstes af Mekdes på vokal blev et nyt gennembrud for URO. Singlen har været i A-rotation på P3 og stiger uge for uge på Spotifys playliste (pt med et peak som #29).

andre artister du kan glæde dig til